Valborg

Jag ska bege mig mot jobb. Jag är febervarm och har en grym huvudvärk samt att halsen är svullen och gör ont. Skulle kunna ha en liten aning om att syrran smittat mig? Men hursom.. jag är ombytt och har vilat en stund. När jag kommer hem önskar jag mig sällskap, te och en bra bok.

Har precis köpt två klockor på www.bellme.se faktiskt. En vit och en mörkblå. Jag har velat ha en Triwa hur längesomhelst och denna är ganska lik, plus att dessa var billigare. När det kommer till saker åt mig själv - blir jag en snålis. Men av kommentarerna att döma vekrar flera handlat förr och nu köpt sig ännu en färg - och det är väl ett bra tecken? :)
Har även klickat hem några böcker från Adlibris igårkväll, bla. historien om Grottbjörnens folk som jag hört så mycket gott om. Också tog jag en bok som Emma tipsade om också. Får hoppas där är några bra..

Ha en fin valborg allihopa!




Kommentarer
Postat av: Cissy

Tack för tipset om att klockorna fanns på Bellme! Har också köpt en nu, täntk göra det jättelänge innan. Såg inte vilka färger du valt innan, men upptäckte nu att vi gillar sammma :P Köpte bara en mörkblå, men var inne på den vita också :) Ha en bra helg! Kram

2010-05-01 @ 10:32:16
URL: http://flumflummedcisseliciss.blogg.se/
Postat av: Cissy

Jag har nog inte så spännande kryddning hehe... oftast bara salt och timjan, eller så blandar jag lite olika örtkryddor som rosmarin, timjan, oregano. Jag har någon vitlöksblandning som jag ibland har på med. Svartpeppar eller citronpeppar har jag ibalnd på med, lite beroende på vad jag ska ha till. Men timjan har jag iaf oftast!

2010-05-01 @ 15:18:09
URL: http://flumflummedcisseliciss.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Sv: Kanske, du är välkommen att följa med om du vill :-)

2010-05-02 @ 23:25:15
URL: http://sunrice.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Sv: På scouternas årliga loppis i södra sandby som var i söndags :-/

2010-05-04 @ 09:51:01
URL: http://sunrice.blogg.se/
Postat av: Em

Då får vi hoppas att du tycker den är lika bra som jag gjorde. Ska precis börja på en annan bok med honom "ett snyggt lik". =)

2010-05-05 @ 07:59:23
URL: http://minblomma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0