Snöstorm

Igårkväll. Mygod. Jag körde från Falsterbo till V.Ingelstad på 1½ timme.. De ni.. :) Men de var de värt, för de va mysigt att inte vara ensam en fredagskväll. Vanligtvis är jag ju inte hemma fre-lör kvällar, men igår var de ingenting, så jag fick sällskapa med familjen istället. Vilket var mysigt. God mat, bra tv..
Idag jobbar jag. Ensam.. personen jag skulle jobba med fick stanna inatt då nattpersonalen ej kunde ta sig hit, så hon stanna och fick bli ledig idag. Så jag kör solo idag. Ikväll får jag besök innan han kör vidare för å jobba.. Orkar inte följa med inatt tror jag, ska jobba imorgonbitti.. Men man vet aldrig.. :) Mysigt med sällskap en stund iaf.. Tänkte sätta upp mina nya gardiner ikväll, samt duschdraperi. Ååh, längtar dit. Ni ska få se riktiga bilder en gång sen, för där är så mysigt..

Nu ska jag fortsätta jobba. Hoppas ni har en fin lördag i snövädret, som jag förresten älskar. Att vara inomhus på kvällarna med levande ljus, varm choklad eller te och mysa med någon är ju underbart.. När jag kommer hem ska jag duscha, sedan blir det ovanstående mys.. :) Som jag längtar efter dig..

Make a plan to love me sometime soon.

-
I see your true colors
shining through
I see your true colors
and that's why I love you..

Will you make a plan to love me someday soon?

Är i lägenheten nu, har vart här sen i tisdagskväll, men ska hem nu över helgen då jag inte har någon bil och jag ska jobba. Så.. Fast funderar på att vara här lör-sön och ta bussen då.. Men vi får väl se helt enkelt. Gör nog så.

Just nu, känner jag mig lyckligt sprallig i hela kroppen och jag önskar att jag kunde berätta allting.. Men det kan jag inte. Fast jag får väl lov att säga att Du gör mig glad. Du är den personen just nu som gör mig mest glad i hela världen, samtidigt som jag känner mig mest olycklig också. Lycklig för att du finns och spenderar tid med mig, olycklig för att.. Ni vet.
Jag undrar hur många som egentligen fattar vad som har hänt/händer.. Hur många som kanske läser detta och tänker att "hmm.. så är det nog" eller att "kan det verkligen vara så att.."..? Antagligen fler än jag tror..

Nu till något annat. Titta så fina kandelabrar jag hittade igår på Hemtex. :) Köpte två stycken, samt ljus för 148 kronor. De hade kostat 249 kronor stycket innan.. Bra med slutrea.





Och är kommer min favoritmöbel. Äntligen, min spegelbyrå från IKEA. Har velat ha den sedan den kom ut.. och nu är den bara min.. :) Dåliga bilder, men är tagna med min iPhone, så.. ni får se resten av lägenheten senare helt enkelt när jag har fått hit min kamera och kan ge er bilder som gör lägenheten värdig. Jag trivs iallafall här jättebra.. Verkligen..

Men nu blev jag på konstigt humör, för mycket tankar.. Ni skulle bara veta..
Fortsätter en annan dag.. Hoppas ni får en fin helg, jag jobbar hela.


I will fight until I fall

Jag är totalt slut..
I fredags var jag hemma halv fyra på morgonen, upp nio för å köra till IKEA, köpte sängen jag la in för några dagar sen, spegelbyrån samt lamporna jag också la in. Och överkast, filat, glasburkar osv.. Sedan var det tänkt vi skulle till lägenheten så jag kunde ta dit lite grejer. Men. Kommer dit och ingenting vad städat alls.. Så Pam och jag tog ett ryck igårkväll och städade hela jättefint.. Så nu imorse tog vi det de nya sakerna för att jag skulle kunna sätta ihop. Men är så trött.. Kom hem fyra imorse, sedan upp åtta.. Gjorde mig iordning och satte i löshår (som jag beställde med expressfart från Rapunzel) och vi körde och lämnade lite grejer i lägenheten och vid halv elva var jag i studion. Vi gjorde vid en tjej som skulle bli fotad för "Modell för en dag", och sen gjorde jag och Pernilla vid oss till älvor. Vi var sjukt snygga.. Ja, på riktigt. Båda med midjelångt löshår som vi vågat, jag med spetskorsett och hon lånade min ljuslila bustier i spets, blekt sminkade och med silver glitter i ansiktet osv.. det var verkligen skitsnyggt. :) Så fotade vi väl i lite mer än en timme.. Ni ska få se bilder sen, jag har höga förväntningar. Men jag vet att det blir bra. Är inte orolig när Peter fotar.
Efter det körde Pernilla mig till lägenheten där jag satte ihop byrån nästan färdigt..

-
Nu ska jag nog snart lägga mig.. denna veckan är en av de "tuffa" veckorna. Jobbar 7.30-20.00 imorgon iallafall. Därefter åker jag nog en stund till lägenheten och sätter ihop sängen, om jag orkar.. är helt slut.. Tänkte vara uppe längre idag men har ont i kroppen så trött jag är.
Så.. Godnatt på er..

Jag tycker att du är så otroligt fin, det gör ont i mig när jag vi är i en situation där jag inte kan få vara nära dig.
-

En bild sen förra helgens fotografering. Visst är den härlig? :)


you say it best when you say nothing at all

the smile on your face
let's me know that you need me
there's a truth in your eyes
saying you'll never leave me
the touch of your hand
says you'll catch me
whenever I fall

you say it best when you say nothing at all



Jag tycker verkligen om mitt jobb.
Bara sådär, ja.

Var och skulle köpa löshår idag med fastsydda clips. Skulle ge 1400 kronor för det. Sätter i kortet. Efter två minuter så står där "transaktionen avbruten". Fine, jag går och tar ut det i kontanter. Kommer till bankomaten och ska ta ut 1500. Uttag medges ej. Hä.. Provar med 1000 kronor.. Inte det heller, men 500 kronor får jag ut. Dvs att de dragit pengarna redan. (Satte över pengar innan jag körde till stan så var säker på att jag hade pengar..) Går tillbaka, de säger att pengarna inte är inne, tar ut ett dagsavslut från kortterminalen och mina 1400 kronor var inte där. Nähä.. Så ja, just nu är tydligen mina pengar "reserverade" till detta köpet och svävar i luften, för att om några dagar återvända (förhoppningsvis) på mitt konto. Vad gör man annars?
Måste faktiskt erkänna att lite surt känns det allt..
Vill så gärna ha tag i löshår nu innan söndag, ska fotas då i studion tillsammans med en tjej från jobb som sminkar hos Peter.. Vi tänkte göra en cool session tillsammans.. Och då skulle jag behöva lite längre hår.
Har ni några bra tips på ställen att köpa löshår på i Malmö eller runtom här, så säg till.

Nu ska jag nog gå och tvätta mitt hår. Trött å hängig idag..

the less I'm alive

Det känns verkligen fantastiskt att vara tillsammans med dig.. ♥
Känslor bara kommer, man kan inte styra dom.. Och för dig dök dom upp på högst fem minuter.
Så starkt och så fint. Och jag tycker om dig så.

What else?
Lägenheten är tom, finito och slutstädad av H. Jag är nöjd och nu är lägenheten toppenfin. Helt otroligt skönt. Imorgon ska den besiktigas och torsdag är det banken som gäller samt nyckelöverlämning. På lördag ska min lägenheten kollas över av hyresvärden och då får jag nycklar med. Så då börjar vi flytta in grejer.. Ja, jag längtar. Så så så mycket. Sen önskar jag att min älsklings Mia kan hälsa på mig till sommarn och gå med mig till stranden med töserna och bara njuta av sommarn hos mig.

Ikväll ska jag ta det lugnt. Läsa massor, dricka te och njuta av att vara ledig. Imorgon är det jobb igen, onsdag och torsdag och därefter är jag ledig fre-sön. Flytta flytta flytta. Och sen är det ju liten träff med kollegorna på fredagkväll, och därefter blir det nog Malmö. På söndag är det hårfixande i studion igen, kuligt.



Min nya klänning som jag köpte på H&M's nätrea. Visst är den fin? Tror jag gav 129 kronor för den. Jag tycker den är jättesnygg. Synd ni inte kan se mitt handsmycke också. Som köptes på Sopstationen i Malmö när jag var där i förra veckan för 10 kronor. Underbart vackert är det!



Och mina nya skor då ifrån Monki. Jag vet att dom kan se lite extrema ut och jag antar att dom är det också.. Men jag tänkte till svarta lackleggins och något svart linne och en stor vit tunika. Skitcoolt. Tänkte ha dom till fotograferingar dessutom. Halva priset var det på dom, 250 kronor. Jag är totalt förälskad iallafall.. :)



En bild på min nya favoritfrisyr. Inbakad fläta diagonalt.. :) Fint tycker jag.

Nu ska jag äta middag.
Kram på er..

make me a supermodel

Blir det någongång så att jag ska separera ifrån någon igen, så hjälp mig att ta mig därifrån först, snälla. Att vara kvar och ta hand om det mesta själv (med hjälp av en underbar familj då..) suger.
Jag är så jäkla trött på allt detta och helt slut i huvudet totalt, så när jag väl kommit på plats i min nya lägenhet sen så kommer jag att vara världens lyckligaste, hoppas jag. Ska sortera allting jag packat ner ännu en gång innan jag tar hem det i nya lägenheten för jag ska inte ha med mig NÅGONTING som jag aldrig använder eller som jag inte behöver. Inte en enda pinal!
Gud så skönt det ska bli..

Sjätte kvällen jag jobbar denna veckan nu. Börjar bli trött, så ska bli skönt att vara "ledig" imorgon. Då ska jag tömma det sista ifrån lägenheten och sen jäklar är det över med den. Så då ska jag ner och sola en stund tänkte jag. Är värd det då, bannemej.. Imorgon ska även min bil lämnas på lagning, så är jag utan den i två veckor.. sånt känns så konstigt.. :( Men det ska nog gå bra.

Igår var en jobbig dag, psykiskt mest. Tyvärr kan jag inte riktigt förklara varför, ni får helt enkelt tro mig och vissa kommer nog att fatta varför.
Det var nämligen premiärdags för Peters och mitt projekt som vi dragit igång "Modell för en dag" i Trelleborg (Länk finns i min lista här till höger, Studio Blå). Vi hade två tjejer som skulle fixas och fotas i hans studio igår. Den första tjejen heter Madeleine och den andra Therese, och ja, det är okej att publicera dom. Jag tycker båda två är fina, och det var verkligen roligt. Tog lite lång tid, men för att vara första gången gick det bra.. På söndag är det dags för ytterliggare två tjejer.. Vill ni komma dit så är det premiärerbjudande nu t.om. första februari så bokar man innan får man det billigare. Inte fel.






Jag är så trött.. kommer somna sekunden jag lägger huvudet på kudden ikväll, och hoppas huvudvärken gått över till dess för den är så jobbig.. Men de är väl de vanliga.. för mycket tankar, för lite sömn och definitivt för lite mat. Men vem hinner och tänker på att äta? Jag har kommit in i att klara mig utan nu.. Kanske därför också jag snart är nere på för låg vikt egentligen.. Inte kul att ha köpt nya byxor för två månader sedan som satt tajt då, och nu är inga tajta längre. Får väl tvätta dom och hoppas att de krymper mer.. Men seriöst, jag har så ont i min mage av nervositet, spänning, tankar och stress just nu så mat är det sista jag är sugen på.. Lovar att skärpa mig sen dock. Lovar.

Nu ska jag dricka ännu en kopp te..
Hoppas ni har en fin söndagkväll.


Sovrum

     

Detta är mitt blivande sovrum. Nästan. :)
Sängen ska jag köpa, och byrån med spegeln. Nattduksbordet är jag jätteintresserad av att handla till sängen men vi får se.. Och så en av lamporna att ha på bordet bredvid sängen. Vet inte vilken jag tycker bäst om. Vilken gillar ni? Jag tror nästan jag tycker den första till vänster är snyggast. Garderoben är superfin, men den får jag inte plats med.
I sängen ska jag ha en massa kuddar, ljusa påslakan och något fint överkast tänkte jag köpa också..

Nu är iaf papperna skrivna och det känns fantastiskt. Mitt köksbord ska målas om, det ska bli vitt och sedan ska jag köpa någon ljus trasmatta till mitt nya kök, samt dynor till stolarna.. Jag är taggad.. :)

Två veckor kvar

Om två veckor flyttar jag.
Imorgon ska jag skriva papperna på min nya lägenhet.
Mitt nya boende, mitt mitt mitt.
Visst saknar jag att ha någon hos mig, det är därför jag bor hos mina föräldrar just nu. Men jag erkänner. Det ska bli skönt att ha någonting eget, men såklart är det inte ensam man vill vara egentligen. Fast jag får stå ut så länge. :)

Det händer så mycket, varje dag och hela tiden.
Känslor, tankar, minnen, upplevelser, andras tankar och åsikter om allting.
Mycket att ta in och bearbeta och försöka att samtidigt hålla fast vid vad jag själv tycker om och vad jag själv tycker och tänker. Eller hålla fast och hålla fast, försöka hålla mig kvar vid allting.
Fel? Jag blir kanske sårad? Båda två kanske blir det?
Men det är fortfarande kärlek.
Rätt eller fel.
Visst gör det ont i mig varje gång jag tänker på hur det egentligen är.
Men jag försöker blunda och bara njuta.
För jag tror på det, faktiskt. På oss..

Har fastnat på en hemsida nu som säljer väggord.
Ni har märkt att jag gillar lantliga och ljusa stilen va?
Jag har nyss mailat på ett köskbord med stolar på Blocket, och har hittat en säng och byrå jag ska köpa till sovrummet efter vi skrivit papperna på vår lägenhet osv, och allting kommer vara vitt. Vitt vitt och vitt. Med lite andra färger till i varje rum. Det kommer bli så fint.
Och jag har fått en toppen ide när det kommer till sovrummet och köket med väggord.
Det kommer bli så fint.. Så så så fint. Ni får kanske se bild sedan :)

Nu ska jag hoppa in i duschen för snart är det kärlekstajm.

Hoppas att ni har en bra kväll.

RSS 2.0