Hemsida

Haj!
Jag är inte direkt aktiv här längre.. men ni kan ju kolla in min hemsidan!?
http://gilasphoto.weebly.com/
Ha en fin helg!

Some some some talk

Redan tisdag.
Igår var så mysig, jag jobbade 7.30-14. Sedan körde jag några mil på landsvägar med Lady Gaga på stereon, solen sken och jag kom till den bestämda platsen och fick se den finaste mannen på filt med fika, vacker utsikt i solen, i gräset. Ja det var mysigt.. :) Och ja, jag är kär..
På kvällen var det lugnt, jag lagade middag. Stekt kyckling file med hemmalagad potatismos med örter i och champinjonsås. gottigottgott.. Och sen var det te och Hollywood fruarna för hela slanten..

Idag är det också en mysig dag. Jag får åka med en skåne runda, vi ska stanna vid på Ale stenar och sedan ska jag köpa några saker till, till min kamera. Jag ska köpa en fjärrutlösare till blixten och ett macrofilter, objektiven är så himla dyra så kör med ett filter, eller ja en macroring nu i början. Så ikväll ska jag ut och fota Nära.. :) Kanske jag tar en tur ut till min vän J också, och fotar litegrann för där kan vi prata om vacker natur..

Jag ska iallafall njuta av dagen.. De rinner iväg så fort..
Mina naglar är målade och nu ska jag studsa in i duschen. Hoppas ni får en bra dag i solen!

Förresten i förrgår, söndags var jag inställd på shopping men det blev avbokat. Men jag var sugen ändå så jag körde till Nova Lund, och Gina där hade en megastor rea där massor av plagg kostade 29 kronor. :) Jag köpte två klänningar till mig, en till syster, en tröja och ett par byxor för 145 kronor. Ja det kändes liksom helt okej.. :)
Dessa klänningarna blev det! Ja jag gillar dom iallafall.. :)

 


Får avsluta med två seriösa bilder. På första så tycker jag mest om trädets grenar, som gör ett virrvarr av träd bara överallt. Så känner jag mig inombords för det mesta, men samtidigt är där ett lugn med bänken och stammen.. Svårt att förklara. Och bilden på Charlotte, där tycker jag att det är en fin svartvit balans och att jag lyckades fånga hennes ögon väldigt vackert.. Vad tycker ni?




you've got a couple more years on me baby, that's all

Jajamensan.
Då vare fredag.. Känns konstigt att va hemma o en fredag. Har jobbat de två senaste helgerna och kommer jobba nästa också, men det är riktigt skönt för en gångs skull.. Jag lagade trerätters middag till mig, syrran och morfar.
Mumsigt.. Och dääär, damp det ner en påminnelse om disken.. Jajustja.. Attans.

Har inte ångrat en sekund av att ha flyttat tillbaka till landet. Först ville jag inte säga, och ja, det känns pinsamt och som ett litet misslyckande att ha flyttat tillbaka "hem". Men jag bor ju för mig själv, eget kök, eget "hus", egen dusch och toalett och egna rum. Så egentligen. Jag bor typ granne med min familj, med de människorna som bryr sig. Och åkrarna.. Hundarna, allt fågelkvitter och alla träd och gräsmattor. Nej lägenhet är inte något för mig. (Om inte du bott där med mig, för där du är borde jag vara..) Och medans jag väntar på att få flytta in i Ditt hus (ja, man får drömma.. Du är min dröm och ditt hus mitt drömhus..) så bor jag här.
Jag trivs här.

Häromdagen köpte jag en extern kamerablixt samt ett polfilter, ett filter som gör att man lite kan ändra färgsättningen på hela fotot innan du tar det, i alla regnbågens färger fast mycket svagt. Anyways, jag är helt förälskad och kan se hur detta kan bli en mycket dyr hobby. Till att börja med iallafall. Jag söker övningsmodeller nu, börjar tröttna på att fota mig själv. Så är ni sugna - let me know! Men, jag är inget proffs, urusel på att redigera och tycker inte om att redigera sönder bilderna (vilket iofs är en bra kombination) utan jag vill hellre ta äkta bilder, inte dock/plast bilder.
Men ja, under lärning kan man säga och behöver öva.

Hämtade ut ett kärt adlibris paket igår, så nu ikväll ska här börjas läsa. Ska nog läsa "Grottbjörnens folk" först, den har jag blivit tipsad om i snart åtta månader så nu tog jag tag i att beställa den..
Men först, disken va?

Imorgon blir det IKEA, hårfärgning, fotografering av syrran samt träning. På söndag blir det en runda på Entre med C, och sen en lugn kväll. Och på måndag efter jobb där jag slutar 14, då blir det bannemej bums in till malmö för att boka tattoo-tid. Gisela har äntligen bestämt sig. Det blir som jag velat så länge nu en tatuering ........ :) Ni får se when it's done. Såklart.

Jag hoppas innerligt att ni har en lugn och skön helg allesammans.
Och som sagt.. hör av er om ni känner för att bli fotograferade. Utseende, ålder, kön spelar ingen roll..
Kram på er!








RSS 2.0